Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221

ชื่อเรื่อง: Функціональний йогурт із біологічно активним йодом
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Functional yogurt with biological active iodine
ผู้แต่ง: Покотило, Олег
Лиховида, Володимир
Лазарюк, Валерій Володимирович
Pokotylo, Oleh
Lychovyda, Volodymyr
Lazarjuk, Valeryi
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. Функціональний йогурт із біологічно активним йодом / Олег Покотило, Володимир Лиховида, Валерій Лазарюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 146. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Pokotylo O., Lychovyda V., Lazarjuk V. (2019) Funktsionalnyi yohurt iz biolohichno aktyvnym yodom [Functional yogurt with biological active iodine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 146 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.146.2
Number of pages: 1
Page range: 146
Start page: 146
End page: 146
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.pdf284,72 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.djvu15,84 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146__COVER.png410,98 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น