Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221
Tytuł: | Функціональний йогурт із біологічно активним йодом |
Inne tytuły: | Functional yogurt with biological active iodine |
Authors: | Покотило, Олег Лиховида, Володимир Лазарюк, Валерій Володимирович Pokotylo, Oleh Lychovyda, Volodymyr Lazarjuk, Valeryi |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. Функціональний йогурт із біологічно активним йодом / Олег Покотило, Володимир Лиховида, Валерій Лазарюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 146. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Pokotylo O., Lychovyda V., Lazarjuk V. (2019) Funktsionalnyi yohurt iz biolohichno aktyvnym yodom [Functional yogurt with biological active iodine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 146 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.146.2 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 146 |
Główna strona: | 146 |
Strona końcowa: | 146 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29221 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.pdf | 284,72 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146.djvu | 15,84 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Pokotylo_O-Functional_yogurt_with_biological_146__COVER.png | 410,98 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi