Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136
Назва: | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів |
Інші назви: | Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements |
Автори: | Андрусишин, Ірина Демченко, Віолета Голуб, Інна Лампека, Олена Andrusyshyn, Iryna Demchenko, Violeta Holub, Inna Lampeka, Olena |
Приналежність: | ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН», м. Київ, Україна |
Бібліографічний опис: | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів / Ірина Андрусишин, Віолета Демченко, Інна Голуб, Олена Лампека // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 34–36. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Andrusyshyn I., Demchenko V., Holub I., Lampeka O. (2019) Osoblyvosti ekoloho-hihiienichnoi otsinky bezpechnosti kharchovykh produktiv yak dzherela mikroelementiv [Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 34-36 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | [546.3 641.1] [613.2 614.31] |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 34-36 |
Початкова сторінка: | 34 |
Кінцева сторінка: | 36 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.pdf | 882,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.djvu | 40,16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36__COVER.png | 453,93 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.