Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136
| Título: | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів |
| Outros títulos: | Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements |
| Autor: | Андрусишин, Ірина Демченко, Віолета Голуб, Інна Лампека, Олена Andrusyshyn, Iryna Demchenko, Violeta Holub, Inna Lampeka, Olena |
| Affiliation: | ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН», м. Київ, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів / Ірина Андрусишин, Віолета Демченко, Інна Голуб, Олена Лампека // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 34–36. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Andrusyshyn I., Demchenko V., Holub I., Lampeka O. (2019) Osoblyvosti ekoloho-hihiienichnoi otsinky bezpechnosti kharchovykh produktiv yak dzherela mikroelementiv [Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 34-36 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 10-Out-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Editora: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | [546.3 641.1] [613.2 614.31] |
| Number of pages: | 3 |
| Page range: | 34-36 |
| Start page: | 34 |
| End page: | 36 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece nas colecções: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.pdf | 882,6 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.djvu | 40,16 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36__COVER.png | 453,93 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.