Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136
Başlık: | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів |
Diğer Başlıklar: | Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements |
Yazarlar: | Андрусишин, Ірина Демченко, Віолета Голуб, Інна Лампека, Олена Andrusyshyn, Iryna Demchenko, Violeta Holub, Inna Lampeka, Olena |
Affiliation: | ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН», м. Київ, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів / Ірина Андрусишин, Віолета Демченко, Інна Голуб, Олена Лампека // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 34–36. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Andrusyshyn I., Demchenko V., Holub I., Lampeka O. (2019) Osoblyvosti ekoloho-hihiienichnoi otsinky bezpechnosti kharchovykh produktiv yak dzherela mikroelementiv [Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 34-36 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 10-Eki-2019 |
Date of entry: | 15-Kas-2019 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | [546.3 641.1] [613.2 614.31] |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 34-36 |
Start page: | 34 |
End page: | 36 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.pdf | 882,6 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.djvu | 40,16 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36__COVER.png | 453,93 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.