Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136

Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorАндрусишин, Ірина
dc.contributor.authorДемченко, Віолета
dc.contributor.authorГолуб, Інна
dc.contributor.authorЛампека, Олена
dc.contributor.authorAndrusyshyn, Iryna
dc.contributor.authorDemchenko, Violeta
dc.contributor.authorHolub, Inna
dc.contributor.authorLampeka, Olena
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:39Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationОсобливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів / Ірина Андрусишин, Віолета Демченко, Інна Голуб, Олена Лампека // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 34–36. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136-
dc.format.extent34-36
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleОсобливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів
dc.title.alternativeFeatures of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc[546.3
dc.subject.udc641.1]
dc.subject.udc[613.2
dc.subject.udc614.31]
dc.identifier.citationenAndrusyshyn I., Demchenko V., Holub I., Lampeka O. (2019) Osoblyvosti ekoloho-hihiienichnoi otsinky bezpechnosti kharchovykh produktiv yak dzherela mikroelementiv [Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 34-36 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН», м. Київ, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage34
dc.citation.epage36
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Aparece nas colecções:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.