Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрусишин, Ірина | |
dc.contributor.author | Демченко, Віолета | |
dc.contributor.author | Голуб, Інна | |
dc.contributor.author | Лампека, Олена | |
dc.contributor.author | Andrusyshyn, Iryna | |
dc.contributor.author | Demchenko, Violeta | |
dc.contributor.author | Holub, Inna | |
dc.contributor.author | Lampeka, Olena | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:39Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів / Ірина Андрусишин, Віолета Демченко, Інна Голуб, Олена Лампека // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 34–36. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136 | - |
dc.format.extent | 34-36 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів | |
dc.title.alternative | Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | [546.3 | |
dc.subject.udc | 641.1] | |
dc.subject.udc | [613.2 | |
dc.subject.udc | 614.31] | |
dc.identifier.citationen | Andrusyshyn I., Demchenko V., Holub I., Lampeka O. (2019) Osoblyvosti ekoloho-hihiienichnoi otsinky bezpechnosti kharchovykh produktiv yak dzherela mikroelementiv [Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 34-36 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН», м. Київ, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 34 | |
dc.citation.epage | 36 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Aparece nas colecções: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.pdf | 882,6 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.djvu | 40,16 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36__COVER.png | 453,93 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.