Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136
Tytuł: | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів |
Inne tytuły: | Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements |
Authors: | Андрусишин, Ірина Демченко, Віолета Голуб, Інна Лампека, Олена Andrusyshyn, Iryna Demchenko, Violeta Holub, Inna Lampeka, Olena |
Affiliation: | ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН», м. Київ, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів / Ірина Андрусишин, Віолета Демченко, Інна Голуб, Олена Лампека // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 34–36. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Andrusyshyn I., Demchenko V., Holub I., Lampeka O. (2019) Osoblyvosti ekoloho-hihiienichnoi otsinky bezpechnosti kharchovykh produktiv yak dzherela mikroelementiv [Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 34-36 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | [546.3 641.1] [613.2 614.31] |
Strony: | 3 |
Zakres stron: | 34-36 |
Główna strona: | 34 |
Strona końcowa: | 36 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.pdf | 882,6 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36.djvu | 40,16 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Andrusyshyn_I-Features_of_environmental_34-36__COVER.png | 453,93 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi