Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136

Tytuł: Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів
Inne tytuły: Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements
Authors: Андрусишин, Ірина
Демченко, Віолета
Голуб, Інна
Лампека, Олена
Andrusyshyn, Iryna
Demchenko, Violeta
Holub, Inna
Lampeka, Olena
Affiliation: ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН», м. Київ, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементів / Ірина Андрусишин, Віолета Демченко, Інна Голуб, Олена Лампека // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 34–36. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Andrusyshyn I., Demchenko V., Holub I., Lampeka O. (2019) Osoblyvosti ekoloho-hihiienichnoi otsinky bezpechnosti kharchovykh produktiv yak dzherela mikroelementiv [Features of environmental-hygienic assessment of food products as a source of microelements]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 34-36 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: [546.3
641.1]
[613.2
614.31]
Strony: 3
Zakres stron: 34-36
Główna strona: 34
Strona końcowa: 36
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29136
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi