Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29151
Назва: | Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro |
Інші назви: | Study of the cytotoxic activity of the herb extracts of artemisia l. genus species in vitro |
Автори: | Грицик, Роман Кіреєв, Ігор Струк, Оксана Клименко, Анатолій Hrytsyk, Roman Kireev, Igor Struk, Oksana Klymenko, Anatolii |
Приналежність: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна Національний фармацевтичний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro / Роман Грицик, Ігор Кіреєв, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 52. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Hrytsyk R., Kireev I., Struk O., Klymenko A. (2019) Vyvchennia tsytotoksychnoi aktyvnosti ekstraktiv travy vydiv rodu polyn in vitro [Study of the cytotoxic activity of the herb extracts of artemisia l. genus species in vitro]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 52 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 615.451.1 582.991.15 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 52 |
Початкова сторінка: | 52 |
Кінцева сторінка: | 52 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29151 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_R-Study_of_the_cytotoxic_activity_52.pdf | 287,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_R-Study_of_the_cytotoxic_activity_52.djvu | 18,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_R-Study_of_the_cytotoxic_activity_52__COVER.png | 506,23 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.