Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29151

Tytuł: Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro
Inne tytuły: Study of the cytotoxic activity of the herb extracts of artemisia l. genus species in vitro
Authors: Грицик, Роман
Кіреєв, Ігор
Струк, Оксана
Клименко, Анатолій
Hrytsyk, Roman
Kireev, Igor
Struk, Oksana
Klymenko, Anatolii
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Національний фармацевтичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro / Роман Грицик, Ігор Кіреєв, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 52. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Hrytsyk R., Kireev I., Struk O., Klymenko A. (2019) Vyvchennia tsytotoksychnoi aktyvnosti ekstraktiv travy vydiv rodu polyn in vitro [Study of the cytotoxic activity of the herb extracts of artemisia l. genus species in vitro]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 52 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615.451.1
582.991.15
Strony: 1
Zakres stron: 52
Główna strona: 52
Strona końcowa: 52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29151
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi