霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29151
Title: | Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro |
Other Titles: | Study of the cytotoxic activity of the herb extracts of artemisia l. genus species in vitro |
Authors: | Грицик, Роман Кіреєв, Ігор Струк, Оксана Клименко, Анатолій Hrytsyk, Roman Kireev, Igor Struk, Oksana Klymenko, Anatolii |
Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна Національний фармацевтичний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitro / Роман Грицик, Ігор Кіреєв, Оксана Струк, Анатолій Клименко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 52. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Hrytsyk R., Kireev I., Struk O., Klymenko A. (2019) Vyvchennia tsytotoksychnoi aktyvnosti ekstraktiv travy vydiv rodu polyn in vitro [Study of the cytotoxic activity of the herb extracts of artemisia l. genus species in vitro]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 52 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-十月-2019 |
Date of entry: | 15-十一月-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 615.451.1 582.991.15 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 52 |
Start page: | 52 |
End page: | 52 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29151 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_R-Study_of_the_cytotoxic_activity_52.pdf | 287,76 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_R-Study_of_the_cytotoxic_activity_52.djvu | 18,07 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
ProcSPHNP_2019_Hrytsyk_R-Study_of_the_cytotoxic_activity_52__COVER.png | 506,23 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.