Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176
| Pealkiri: | Development of specialized bread technology |
| Teised pealkirjad: | Разработка технологии специализированного хлеба |
| Autor: | Neliubina, Alena Ourbanchik, Alena Kaminskaya, Olga Vakhitova, Alia Нелюбина, Елена Урбанчик, Елена Каминская, Ольга Вахитова, Алия |
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Development of specialized bread technology / Alena Neliubina, Alena Ourbanchik, Olga Kaminskaya, Alia Vakhitova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 87. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Neliubina A., Ourbanchik A., Kaminskaya O., Vakhitova A. (2019) Development of specialized bread technology. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 87 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Ilmumisaasta: | 10-okt-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 87 |
| Start page: | 87 |
| End page: | 87 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.pdf | 298,81 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.djvu | 31,5 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.