กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176

ชื่อเรื่อง: Development of specialized bread technology
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Разработка технологии специализированного хлеба
ผู้แต่ง: Neliubina, Alena
Ourbanchik, Alena
Kaminskaya, Olga
Vakhitova, Alia
Нелюбина, Елена
Урбанчик, Елена
Каминская, Ольга
Вахитова, Алия
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Development of specialized bread technology / Alena Neliubina, Alena Ourbanchik, Olga Kaminskaya, Alia Vakhitova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 87. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Neliubina A., Ourbanchik A., Kaminskaya O., Vakhitova A. (2019) Development of specialized bread technology. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 87 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.664
Number of pages: 1
Page range: 87
Start page: 87
End page: 87
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.pdf298,81 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.djvu31,5 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87__COVER.png1,39 MBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น