Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176
| Titolo: | Development of specialized bread technology | 
| Titoli alternativi: | Разработка технологии специализированного хлеба | 
| Autori: | Neliubina, Alena Ourbanchik, Alena Kaminskaya, Olga Vakhitova, Alia Нелюбина, Елена Урбанчик, Елена Каминская, Ольга Вахитова, Алия  | 
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Development of specialized bread technology / Alena Neliubina, Alena Ourbanchik, Olga Kaminskaya, Alia Vakhitova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 87. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Neliubina A., Ourbanchik A., Kaminskaya O., Vakhitova A. (2019) Development of specialized bread technology. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 87 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data: | 10-ott-2019 | 
| Date of entry: | 15-nov-2019 | 
| Editore: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| UDC: | 664.664 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 87 | 
| Start page: | 87 | 
| End page: | 87 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.pdf | 298,81 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.djvu | 31,5 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Visualizza/apri | 
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.