Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176
Tytuł: | Development of specialized bread technology |
Inne tytuły: | Разработка технологии специализированного хлеба |
Authors: | Neliubina, Alena Ourbanchik, Alena Kaminskaya, Olga Vakhitova, Alia Нелюбина, Елена Урбанчик, Елена Каминская, Ольга Вахитова, Алия |
Akcesoria: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Cytat: | Development of specialized bread technology / Alena Neliubina, Alena Ourbanchik, Olga Kaminskaya, Alia Vakhitova // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 87. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Neliubina A., Ourbanchik A., Kaminskaya O., Vakhitova A. (2019) Development of specialized bread technology. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 87 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 87 |
Główna strona: | 87 |
Strona końcowa: | 87 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29176 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.pdf | 298,81 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87.djvu | 31,5 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Neliubina_A-Development_of_specialized_87__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi