Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205
Title: | Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування |
Other Titles: | Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products |
Authors: | Марценюк, Василь Сверстюк, Андрій Степанович Дзядевич, Сергій Паничев, Володимир Климук, Наталія Кравець, Наталія Martseniuk, Vasyl Sverstiuk, Andrii Dzyadevych, Sergiy Panychev, Volodymyr Klymuk, Nataliia Kravet, Nataliia |
Affiliation: | Університет в Бєльско-Бялій, Польща Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, Україна Інститут молекулярної біології і генетики НАН України Державна установа «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування / Василь Марценюк, Андрій Сверстюк, Сергій Дзядевич, Володимир Паничев, Наталія Климук, Наталія Кравець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 21–23. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Martseniuk V., Sverstiuk A., Dzyadevych S., Panychev V., Klymuk N., Kravet N. (2019) Doslidzhennia neperervnoi dynamiky kiberfizychnoi systemy dlia kontroliu yakosti produktiv kharchuvannia [Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 21-23 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 602.1 519.85 53.082.9 616-07 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 21-23 |
Start page: | 21 |
End page: | 23 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (International): | 1. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Study of classification of immunosensors from viewpoint of medical tasks, Medical informatics and engineering, 1, 13-19. 2. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Stability, bifurcation and transition to chaos in a model of immunosensor based on lattice differential equations with delay, Electronic Journal of Qualitative Theory of Differential Equations, 2018 (27), р. 1–31. 3. Foryś U. (2002) Marchuk’s model of immune system dynamics with application to tumour growth. Journal of Theoretical Medicine, 1 (4), 85–93. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Investigation_of_continuous_21-23.pdf | 894,77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Investigation_of_continuous_21-23.djvu | 44,1 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Investigation_of_continuous_21-23__COVER.png | 358,54 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.