Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205

Titel: Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування
Sonstige Titel: Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products
Autor(en): Марценюк, Василь
Сверстюк, Андрій Степанович
Дзядевич, Сергій
Паничев, Володимир
Климук, Наталія
Кравець, Наталія
Martseniuk, Vasyl
Sverstiuk, Andrii
Dzyadevych, Sergiy
Panychev, Volodymyr
Klymuk, Nataliia
Kravet, Nataliia
Affiliation: Університет в Бєльско-Бялій, Польща
Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, Україна
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Державна установа «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України»
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування / Василь Марценюк, Андрій Сверстюк, Сергій Дзядевич, Володимир Паничев, Наталія Климук, Наталія Кравець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 21–23. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Martseniuk V., Sverstiuk A., Dzyadevych S., Panychev V., Klymuk N., Kravet N. (2019) Doslidzhennia neperervnoi dynamiky kiberfizychnoi systemy dlia kontroliu yakosti produktiv kharchuvannia [Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 21-23 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Erscheinungsdatum: 10-Okt-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 602.1
519.85
53.082.9
616-07
Number of pages: 3
Page range: 21-23
Start page: 21
End page: 23
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (International): 1. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Study of classification of immunosensors from viewpoint of medical tasks, Medical informatics and engineering, 1, 13-19.
2. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Stability, bifurcation and transition to chaos in a model of immunosensor based on lattice differential equations with delay, Electronic Journal of Qualitative Theory of Differential Equations, 2018 (27), р. 1–31.
3. Foryś U. (2002) Marchuk’s model of immune system dynamics with application to tumour growth. Journal of Theoretical Medicine, 1 (4), 85–93.
Content type: Conference Abstract
Enthalten in den Sammlungen:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.