Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205

Назва: Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування
Інші назви: Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products
Автори: Марценюк, Василь
Сверстюк, Андрій Степанович
Дзядевич, Сергій
Паничев, Володимир
Климук, Наталія
Кравець, Наталія
Martseniuk, Vasyl
Sverstiuk, Andrii
Dzyadevych, Sergiy
Panychev, Volodymyr
Klymuk, Nataliia
Kravet, Nataliia
Приналежність: Університет в Бєльско-Бялій, Польща
Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, Україна
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Державна установа «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України»
Бібліографічний опис: Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування / Василь Марценюк, Андрій Сверстюк, Сергій Дзядевич, Володимир Паничев, Наталія Климук, Наталія Кравець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 21–23. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Martseniuk V., Sverstiuk A., Dzyadevych S., Panychev V., Klymuk N., Kravet N. (2019) Doslidzhennia neperervnoi dynamiky kiberfizychnoi systemy dlia kontroliu yakosti produktiv kharchuvannia [Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 21-23 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 602.1
519.85
53.082.9
616-07
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 21-23
Початкова сторінка: 21
Кінцева сторінка: 23
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References: 1. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Study of classification of immunosensors from viewpoint of medical tasks, Medical informatics and engineering, 1, 13-19.
2. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Stability, bifurcation and transition to chaos in a model of immunosensor based on lattice differential equations with delay, Electronic Journal of Qualitative Theory of Differential Equations, 2018 (27), р. 1–31.
3. Foryś U. (2002) Marchuk’s model of immune system dynamics with application to tumour growth. Journal of Theoretical Medicine, 1 (4), 85–93.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.