Ⅴ міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) : [113] Collection home page

Logo
Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
  • Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
  • Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
  • Slovar University of Agriculture in Nitra (Словаччина)
  • Національний університет «Львівська політехніка» (Україна)
  • ГО «Науково-технічне товариство» (Україна)

Дата проведення: 10 – 11 жовтня 2019 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська.

Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 27 вересня 2019 р.

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983
Науковий секретар:
Лялик Анастасія Тарасівна (асистент)
Тел.+38 0977205917
e-mail: kafedra.hb@gmail.com

Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 10–11 жовтня 2019 року) / МОН України, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019. – 172 с.

Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Зміст


1
5
БЕЗПЕЧНІСТЬ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
12
13
15
17
19
21
24
25
26
27
28
30
32
33
34
37
39
40
41
43
44
45
46
47
48
49
51
52
53
55
57
59
61
63
64
66
68
69
70
72
74
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
76
78
79
80
82
83
84
85
86
87
88
90
91
93
95
96
97
98
99
100
101
103
105
106
108
109
110
112
114
116
117
118
119
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
121
122
ХАРЧОВА ХІМІЯ, БІОХІМІЯ, БІОТЕХНОЛОГІЯ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
123
124
125
128
129
131
133
135
137
139
140
141
142
143
145
146
147
148
149
150
152
153
154
155
157
159
160
162
163
164
166
168
 
170
172

Content


1
5
BEZPECHNIST I KONTROL YAKOSTI KHARCHOVYKH PRODUKTIV
12
13
15
17
19
21
24
25
26
27
28
30
32
33
34
37
39
40
41
43
44
45
46
47
48
49
51
52
53
55
57
59
61
63
64
66
68
69
70
72
74
INNOVATSIINI TEKHNOLOHII VYROBNYTSTVA KHARCHOVYKH PRODUKTIV
76
78
79
80
82
83
84
85
86
87
88
90
91
93
95
96
97
98
99
100
101
103
105
106
108
109
110
112
114
116
117
118
119
PROTSESI TA APARATI KHARCHOVIKH VIROBNITSTV
121
122
KHARCHOVA KHIMIIA, BIOKHIMIIA, BIOTEKHNOLOHIIA TA FUNKTSIONALNI KHARCHOVI PRODUKTY
123
124
125
128
129
131
133
135
137
139
140
141
142
143
145
146
147
148
149
150
152
153
154
155
157
159
160
162
163
164
166
168
 
170
172

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 113
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракціїХудий, Олексій; Марченко, Михайло; Худа, Лідія; Khudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиківЛясота, Олена; Кухтин, Микола Дмитрович; Lyasota, Olena; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9Покотило, Олег; Витрикуш, Юлія; Ярошенко, Тетяна; Pokotylo, Oleh; Vytrykusch, Julija; Tetiana, Yaroshenko
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Екстракти лікарських рослин у деструкції бактеріальної біоплівкиКривцова, Марина; Kryvtsova, Maryna
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізмуПатика, Микола; Патика, Тетяна; Patyka, Mykola; Patyka, Tatyana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожиріннямКопчак, Наталія; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Рн і овп молока в процесі скисанняПокотило, Олег; Радчук, Ольга; Бальковський, Володимир; Pokotylo, Oleg; Radchuk, Olha; Balkovsky, Volodimir
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганніПокотило, Олег; Колихалін, Олександр; Пщпович, Дарія; Pokotylo, Oleg; Kolykhalin, Oleksandr; Popovych, Daria
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Функціональний йогурт із біологічно активним йодомПокотило, Олег; Лиховида, Володимир; Лазарюк, Валерій Володимирович; Pokotylo, Oleh; Lychovyda, Volodymyr; Lazarjuk, Valeryi
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначенняБорсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Вербицький, Сергій; Шелкова, Тетяна; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Verbytskyi, Sergii; Shelkova, Tetiana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикаціїНечитайло, Лариса; Закорчемна, Богдана; Nechitaylo, Larisa; Zakorchemna, Bohdana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукціїМарценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировиниКосоголова, Людмила; Гаркава, Катерина; Яблонська, Катерина; Kosogolova, Lyudmula; Garkava, Kateryna; Yablonska, Kateryna
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Осадження казеїну з коров’ячого молока різними кислотамиСторож, Людмила Анатоліївна; Гунчак, Марія; Storozh, Liudmyla; Hunchak, Mariia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Обмін ліпідів та їх пероксидне окиснення у печінці перепела за додаткового згодовування вітаміну еТрач, В’ячеслав; Trach, Viacheslav
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Виробництво сирів з чеддеризацією та термопластифікацієюБілик, Ірина; Bilyk, Iryna
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походженняКопильчук, Галина; Кеца, Оксана; Kopilchuk, Galina; Ketsa, Oksana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Получение бисквитного полуфабриката из безглютеновой мукиMashkova, Irina; Shevtsova, Irina; Машкова, Ирина; Шевцова, Ирина
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgarisГрубінко, Василь; Боднар, Оксана; Grubinko, Vasil; Bodnar, Oksana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залозиЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктівГамада, Віра; Хропот, Оксана; Крвавич, Анна; Конечна, Роксолана; Новіков, Володимир; Hamada, Vira; Khropot, Oksana; Krvavych, Anna; Konechna, Roksolana; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузіДеркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Biomass desmodesmus armatus (chod.) hegew as a source of carotenoids for food and feed needsMykolaivna, Cheban Larysa; Markovych, Marchenko Mykhailo; Volodymyrovych, Chmil Andrii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Теоретичні аспекти технології безглютенового бездріжджового хлібаТонкевич, Тетяна; Криськова, Лариса Петрівна; Tonkevych, Tetyana; Kryskova, Larysa
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузіКравченюк, Христина; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Ростислав; Kravcheniuk, Khrystyna; Kryskova, Larysa; Kravcheniuk, Rostyslav
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчуванняМарценюк, Василь; Сверстюк, Андрій Степанович; Дзядевич, Сергій; Паничев, Володимир; Климук, Наталія; Кравець, Наталія; Martseniuk, Vasyl; Sverstiuk, Andrii; Dzyadevych, Sergiy; Panychev, Volodymyr; Klymuk, Nataliia; Kravet, Nataliia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарівЧженкун, Цуі; Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Zhenkun, Cui; Manoli, Tataina; Nikitchina, Tataina
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Розроблення технології сиру адигейського з рослинними добавкамиЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Пацак, Наталя; Tsisaryk, Orysia; Slyvka, Iryna; Patsak, Natalia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Аналіз лікарських рослин та зборів з відхаркувальною дієюХудан, Анна; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Khudan, Anna; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Використання медових маринадів для м’ясаАкульонок, Олександра; Тищенко, Людмила; Akulonok, O.; Tyshchenko, L.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировиниДацько, Світлана; Нагорний, Олександр; Datsko, Svitlana; Nahornyy, Oleksandr
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикатуЛісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Pasta from buckwheat flourVasilevskaya, Marina; Tsikhanovich, Alena; Василевская, Марина; Тихонович, Елена
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Development of functional ice cream with the use of plant componentsPaulistava, Natalia; Павлистова, Наталья
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Possibility of providing flour products in patients with celiaciaRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Vasilevskaja, Marina; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Василевская, Марина
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показниківКадило, Наталія; Kadylo, Natalija
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробівСторож, Людмила Анатоліївна; Лотоцький, Володимир; Storozh, Liudmyla; Lototskyi, Volodymyr
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019The quality of flour obtained in the production of cerealsRukshan, Liudmila; Novozhilova, Alena; Koshak, Zhanna; Рукшан, Людмила; Новожилова, Елена; Кошак, Жанна
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Зміна мікробіологічнних показників плодово-ягідної сировини під час зберігання в газовому середовищіФечан, Іван; Fechan, Ivan
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Фруктові консерви у харчовій промисловостіБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Замінники цукру у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surfaceSkaptsov, Andrey; Yurevich, Vladimir; Скапцов, Андрей; Юревич, Владимир
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Соуси та маринади у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Study of process of triticale grain processing into cereal with application of hydration plantOurbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Ongarbayeva, Nurlaym; Kiyabayeva, Ayzhan; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Нурлайм, Онгарбаева; Айжан, Киябаева
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне; Кухтин, Микола Дмитрович; Mamedova, Emine; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Prospects of the use of kidney bean flour for receipt of sandy and biscuitine ready-to-cook foodsNavazhylava, Alena; Koroleva, Lidia; Новожилова, Елена; Королёва, Лидия
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Development of specialized bread technologyNeliubina, Alena; Ourbanchik, Alena; Kaminskaya, Olga; Vakhitova, Alia; Нелюбина, Елена; Урбанчик, Елена; Каминская, Ольга; Вахитова, Алия
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparationsOurbanchik, Alena; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Масальцева, Алеся
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Management of innovative processes of training through the system of additional adult educationOurbanchik, Alena; Davidovich, Igor; Neliubina, Alena; Aliakseyenka, Irina; Урбанчик, Елена; Давидович, Игорь; Нелюбина, Елена; Алексеенко, Ирина
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Interaction model of nanoparticles with surface at their contactSkaptsov, Andrey; Скапцов, Андрей
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соківСельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловостіСельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія; Самуляк, Петро; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Kushniruk, Nataliia; Samulyak, Petro
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливиКарпик, Галина; Жабран, Мауніа; Karpyk, Halyna; Zhabran, Maunia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Підвищення споживчої цінності овочевих маринадівКарпик, Галина; Будзінський, Андрій; Karpyk, Halyna; Budzinskyi, Andryi
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Дослідження протизапальної активності екстрактів золотушника канадськогоГрицик, Юрій; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Yurii; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробівЯнів, Анна; Криськова, Лариса Петрівна; Левицька, Олена; Yaniv, Anna; Kryskova, Larysa; Levytska, Olena
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловостіЛялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Аналітичне вирішення проблеми визначення мультизалишків пестицидів у зерновій продукціїБаранов, Юрій; Демченко, Віолетта; Заєць, Єва; Макарчук, Ярослав; Ольшевський, Сергій; Baranov, Yurii; Demchenko, Violetta; Zajets, Yeva; Makarchuk, Yaroslav; Olszewski, Serge
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозиваМихалевич, Артур; Сапіга, Вікторія; Поліщук, Галина; Осьмак, Тетяна; Mykhalevych, Artur; Sapiga, Viktoriia; Polischuk, Galyna; Osmak, Tetiana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Інноваційні технології приготування страв в сучасному рестораніЛялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Визначення вмісту заліза в білих винах фотометричним та атомно-абсорбційними методамиСачко, Анастасія; Дійчук, Володимир; Sachko, Anastasiia; Diichuk, Volodymyr
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленогоХаустова, Тетяна; Усенко, Микола; Khaustova, Tetyana; Usenko, Mykolay
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Особливості дослідження безпечності мінеральних вод, що є перспективними для промислового фасуванняКоєва, Христина; Ярошенко, Наталя; Захарченко, Євген; Koyeva, Chrystyna; Yaroshenko, Natalya; Zakharchenko, Eugen
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Моніторинг якості фасованих мінеральних природних водКоєва, Христина; Слуценко, Дмитро; Арабаджи, Михайло; Koyeva, Christina; Slucenko, Dmytro; Arabadji, Mykhailo
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Перспективи використання бактеріофагів в якості біоконтролю золотистого стафілококу в молоціГорюк, Юлія; Горюк, Віктор; Horiuk, Yulia; Horiuk, Viktor
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробівГаргаун, Руслана; Куник, Олександра; Сарібєкова, Діана; Доценко, Анастасія; Harhaun, Ruslana; Kunik, Oleksandra; Saribekova, Diana; Dotsenko, Anastasia
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Дослідження впливу різних жирів на властивості печиваЮрченко, Світлана; Краскова, Олена; Iurchenko, Svitlana; Kraskova, Olena
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринкахСтасів, Тетяна; Stasiv, Tetiana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Сучасні способи фальсифікації молока незбираного згущеного з цукромЗичук, Тетяна; Zychuk, Tatiana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Санітарна обробка доїльного устаткування кислотним мийно-дезінфікуючим засобом «тдс» – запорука безпечності і якості молокаЛайтер-Москалюк, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій; Laiter-Moskalyuk, Svitlana; Kukhtyn, Mykola; Perkiy, Yurij
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфуОльшевський, Сергій; Заєць, Єва; Демченко, Віолета; Olszewski, Serge; Zajets, Yeva; Demchenko, Violetta
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Вивчення цитотоксичної активності екстрактів трави видів роду полин in vitroГрицик, Роман; Кіреєв, Ігор; Струк, Оксана; Клименко, Анатолій; Hrytsyk, Roman; Kireev, Igor; Struk, Oksana; Klymenko, Anatolii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Експертиза сичужних сирівЯкубішин, Ольга; Вічко, Олена; Yakubishyn, Olga; Vichko, Olena
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернахБєлка, Аліна; Салєба, Людмила; Belka, Alina; Saleba, Liudmyla
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Дослідження лляної олії з використанням методів оптичної спектроскопіїШевчук, Роман; Мягкота, Степан; Сукач, Олег; Пушак, Андрій; Малий, Тарас; Волошиновський, Анатолій; Фульмес, Михайло; Shevchuk, Roman; Myagkota, Stepan; Sukach, Oleh; Pushak, Andriy; Malyi, Taras; Voloshinovskii, Anatolii; Fulmes, Mykhailo
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Ефірні олії рослин для безпеки харчових продуктівПетріна, Романа; Хом'як, Ірина; Суберляк, Софія; Новіков, Володимир; Petrina, Romana; Khomiyak, Iryna; Suberlyak, Sofia; Novikov, Volodymyr
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Лікарські рослини як жовчогінні засобиБрончковська, Роксолана; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Bronchkovska, Roksolana; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивостіСема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Internal audit of the food safety system in the organizationSudareva, Olga; Сударева, Ольга
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної оліїКуник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Лікарські рослини - природні гепатопротекториТокарчук, Ольга; Струк, Оксана; Грицик, Андрій; Tokarchuk, Olha; Struk, Oksana; Grycyk, Andrii
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукціїШпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в УкраїніВерхолюк, Микола; Пеленьо, Руслан; Семанюк, Володимир; Турко, Ігор; Verkholiuk, Mykola; Pelenio, Ruslan; Semaniuk, Volodymyr; Turko, Igor
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухніКозлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколадуВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Тарабузан, Назар; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tarabuzan, Nazar
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирівБорис, Любов; Пержило, Уляна; Borys, Liubov; Perjylo, Ulyana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Зміст-
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Особливості еколого-гігієнічної оцінки безпечності харчових продуктів як джерела мікроелементівАндрусишин, Ірина; Демченко, Віолета; Голуб, Інна; Лампека, Олена; Andrusyshyn, Iryna; Demchenko, Violeta; Holub, Inna; Lampeka, Olena
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Industry laboratories - new features and products for food and processing industryOurbanchik, Alena; Haldova, Maryna; Zhaludkou, Aliaksandr; Masaltseva, Alesy; Урбанчик, Елена; Галдова, Марина; Желудков, Александр; Масальцева, Алеся
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовинМалімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Комплексне методичне забезпечення контролю безпеки технології вирощування картоплі із застосуванням сумішевих фунгіцидних препаратів на основі диметоморфу та цимоксанілуЗаєць, Єва; Макарчук, Ярослав; Демченко, Віолетта; Баранов, Юрій; Ольшевський, Сергій; Кірсенко, Віктор; Яструб, Тетяна; Zajets, Yeva; Makarchuk, Yaroslav; Demchenko, Violetta; Baranov, Yurii; Olszewski, Serge; Kirsenko, Victor; Yactrub, Tatyana
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Видавнича сторінка-
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019The role of audit of information systems in securing food qualityKozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верхМага, Іван; Maga, Ivan
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Виготовлення карбонізованих напоїв з ягідним наповнювачем на основі пастеризованої молочної сироваткиШиманська, Юлія; Сачко, Анастасія; Федорів, Віктор; Shymanska, Yuliia; Sachko, Anastasiia; Fedoriv, Victor
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Нові підходи в технології очищення води за допомогою фератів(vi) лужних металівГоловко, Дмитро; Гончарова, Ірина; Шевченко, Людмила; Барашовець, Ярослав; Golovko, Dmitriy; Goncharova, Irina; Shevchenko, Ludmila; Barashovets, Yaroslav
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Інновації на ринку йогуртів функціонального призначенняМотузка, Юлія; Татарова, Дар`я; Motuzka, Iuliia; Tatarova, Daria
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 113