Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137

Назва: Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні
Інші назви: Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant
Автори: Козлова, Катерина
Колеснікова, Марина
Kozlova, Kateryna
Kolesnikova, Maryna
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Бібліографічний опис: Козлова К. Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухні / Катерина Козлова, Марина Колеснікова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 37–38. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Kozlova K., Kolesnikova M. (2019) Rozrobka elementiv systemy nassr dlia vprovadzhennia v restorani italiiskoi kukhni [Development of haccp system elements for implementation in the italian kitchen restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 37-38 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 37-38
Початкова сторінка: 37
Кінцева сторінка: 38
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29137
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.