Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29209

Назва: Обмін ліпідів та їх пероксидне окиснення у печінці перепела за додаткового згодовування вітаміну е
Інші назви: Exchange of lipids and their peroxidal oxidation in a liver of the quail for additional vitamin e feedings
Автори: Трач, В’ячеслав
Trach, Viacheslav
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Трач В. Обмін ліпідів та їх пероксидне окиснення у печінці перепела за додаткового згодовування вітаміну е / В’ячеслав Трач // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 129–130. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Trach V. (2019) Obmin lipidiv ta yikh peroksydne okysnennia u pechintsi perepela za dodatkovoho zghodovuvannia vitaminu e [Exchange of lipids and their peroxidal oxidation in a liver of the quail for additional vitamin e feedings]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 129-130 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 636.59.09
577.125(477.43)
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 129-130
Початкова сторінка: 129
Кінцева сторінка: 130
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29209
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Mustacich D. J. et al. Alpha-tocopherol modulates genes involved in hepatic xenobiotic pathways in mice // The Journal of nutritional biochemistry. – 2009. – Т. 20. – №. 6. – С. 469–476.
2. El-Ela F. I. A. et al. Investigating the potential role of vitamin E in modulating the immunosuppressive effects of tylvalosin and florfenicol in broiler chickens // Research in veterinary science. – 2016. – Т. 108. – С. 25–32.
3. Сурай П. Ф. и др. Жирорастворимые витамины в промышленном птицеводстве // П. Ф. Сурай, А. А. Бужин, Ф. А. Ярошенко. – Черкассы, 1997.–296 с. – 1997.
4. Данчук В. В., Трач В. В. Влияние витамина Е на обмен веществ и жизнеспособность перепела при химической обработке скорлупы в инкубационный период // ББК 48 С. 56. – 2017. – С. 33.
5. Scott T. A., Swetnam C. Screening sanitizing agents and methods of application for hatching eggs I. Environmental and user friendliness //Journal of Applied Poultry Research. – 1993. – Т. 2. – №. 1. – С. 1-6.
6. Lu T, Harper AF, Zhao J, Dalloul RA. Effects of a dietary antioxidant blend and vitamin E on growth performance, oxidative status, and meat quality in broiler chickens fed a diet high in oxidants. Poult Sci. 2014 Jul;93(7):1649-57. doi: 10.3382/ps.2013-03826.
References: 1. Mustacich D. J. et al. Alpha-tocopherol modulates genes involved in hepatic xenobiotic pathways in mice, The Journal of nutritional biochemistry, 2009, V. 20, №. 6, P. 469–476.
2. El-Ela F. I. A. et al. Investigating the potential role of vitamin E in modulating the immunosuppressive effects of tylvalosin and florfenicol in broiler chickens, Research in veterinary science, 2016, V. 108, P. 25–32.
3. Surai P. F. and other Zhirorastvorimye vitaminy v promyshlennom ptitsevodstve, P. F. Surai, A. A. Buzhin, F. A. Iaroshenko, Cherkassy, 1997.–296 p, 1997.
4. Danchuk V. V., Trach V. V. Vliianie vitamina E na obmen veshchestv i zhiznesposobnost perepela pri khimicheskoi obrabotke skorlupy v inkubatsionnyi period, BBK 48 p. 56, 2017, P. 33.
5. Scott T. A., Swetnam C. Screening sanitizing agents and methods of application for hatching eggs I. Environmental and user friendliness //Journal of Applied Poultry Research, 1993, V. 2, №. 1, P. 1-6.
6. Lu T, Harper AF, Zhao J, Dalloul RA. Effects of a dietary antioxidant blend and vitamin E on growth performance, oxidative status, and meat quality in broiler chickens fed a diet high in oxidants. Poult Sci. 2014 Jul;93(7):1649-57. doi: 10.3382/ps.2013-03826.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.