Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29141

Назва: Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні
Інші назви: Analysis of detergents for milking equipment used in Ukraine
Автори: Верхолюк, Микола
Пеленьо, Руслан
Семанюк, Володимир
Турко, Ігор
Verkholiuk, Mykola
Pelenio, Ruslan
Semaniuk, Volodymyr
Turko, Igor
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Бібліографічний опис: Аналіз засобів для миття і дезінфекції доїльного обладнання, яке використовуються в Україні / Микола Верхолюк, Руслан Пеленьо, Володимир Семанюк, Ігор Турко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 41–42. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Verkholiuk M., Pelenio R., Semaniuk V., Turko I. (2019) Analiz zasobiv dlia myttia i dezinfektsii doilnoho obladnannia, yake vykorystovuiutsia v Ukraini [Analysis of detergents for milking equipment used in Ukraine]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 41-42 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 619
614.48 (477)
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 41-42
Початкова сторінка: 41
Кінцева сторінка: 42
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29141
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Pelenio R. A., Verkholіuk M. M. Destructive action of various concentrations of orthophosphoric acid in an acid detergent on elements of milking equipment made of stainless steel and aluminum / Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies // 2018. 20. 87. 74–77.
2. Виробництво молока та молокопродуктів-державна політика молочної галузі України / Богатко, Н. М., Салата, В. З., Семанюк, В. І., та ін. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2012. 14. (3–3 (53)).
References: 1. Pelenio R. A., Verkholiuk M. M. Destructive action of various concentrations of orthophosphoric acid in an acid detergent on elements of milking equipment made of stainless steel and aluminum, Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 2018. 20. 87. 74–77.
2. Vyrobnytstvo moloka ta molokoproduktiv-derzhavna polityka molochnoi haluzi Ukrainy, Bohatko, N. M., Salata, V. Z., Semaniuk, V. I., and other Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni S. Z. Gzhytskoho, 2012. 14. (3–3 (53)).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.