Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122
Назва: | Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу |
Інші назви: | Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis |
Автори: | Гудзенко, Олена Борзова, Наталія Gudzenko, Olena Borzova, Nataliya |
Приналежність: | Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного НАН України, Україна |
Бібліографічний опис: | Гудзенко О. Отримання біодоступних флавоноїдів шляхом ензиматичного гідролізу / Олена Гудзенко, Наталія Борзова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 160–161. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Gudzenko O., Borzova N. (2019) Otrymannia biodostupnykh flavonoidiv shliakhom enzymatychnoho hidrolizu [Obtaining bioavailable flavonoids by enzymatic hydrolysis]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 160-161 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 577.15 577.152.3 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 160-161 |
Початкова сторінка: | 160 |
Кінцева сторінка: | 161 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29122 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.pdf | 703,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161.djvu | 31,45 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Gudzenko_O-Obtaining_bioavailable_160-161__COVER.png | 493,92 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.