Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166

Назва: Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані
Інші назви: Innovative dish making technologies in a modern restaurant
Автори: Лялик, Анастасія
Добровольська, Світлана
Lialyk, Anastasiia
Dobrovolska, Svitlana
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Україна
Бібліографічний опис: Лялик А. Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані / Анастасія Лялик, Світлана Добровольська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Lialyk A., Dobrovolska S. (2019) Innovatsiini tekhnolohii pryhotuvannia strav v suchasnomu restorani [Innovative dish making technologies in a modern restaurant]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 76-77 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 76-77
Початкова сторінка: 76
Кінцева сторінка: 77
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29166
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
Перелік літератури: 1. Архіпов В. В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В.
2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
References: 1. Arkhipov V. V. Restoranna sprava: Asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani;, V. V. Arkhipov, T. V. Ivannykova, A. V.
2. http://pidruchniki.com/84317/tovaroznavstvo/kulinarni_virobi
3. http://library.kr.ua/bookexibit/kuhni.html
4. http://kuhnisvitu.blogspot.com/2017/05/blog-post.html
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.