Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138

Назва: Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів
Інші назви: Requirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production
Автори: Борис, Любов
Пержило, Уляна
Borys, Liubov
Perjylo, Ulyana
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Борис Л. Вимоги до молока призначеного для виробництва твердих сичужних сирів / Любов Борис, Уляна Пержило // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 39. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Borys L., Perjylo U. (2019) Vymohy do moloka pryznachenoho dlia vyrobnytstva tverdykh sychuzhnykh syriv [Requirements to the milk intended for the hard rennet cheeses production]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 39 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 637.352/.354
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 39
Початкова сторінка: 39
Кінцева сторінка: 39
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29138
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.