Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29172

Title: Interaction model of nanoparticles with surface at their contact
Other Titles: Модель взаимодействия наночастиц с поверхностью при их контакте
Authors: Skaptsov, Andrey
Скапцов, Андрей
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Skaptsov A. Interaction model of nanoparticles with surface at their contact / Andrey Skaptsov // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 15–16. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Skaptsov A. (2019) Interaction model of nanoparticles with surface at their contact. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 15-16 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 539.612
Number of pages: 2
Page range: 15-16
Start page: 15
End page: 16
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29172
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅴ міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.