Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29172

Tytuł: Interaction model of nanoparticles with surface at their contact
Inne tytuły: Модель взаимодействия наночастиц с поверхностью при их контакте
Authors: Skaptsov, Andrey
Скапцов, Андрей
Akcesoria: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Cytat: Skaptsov A. Interaction model of nanoparticles with surface at their contact / Andrey Skaptsov // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 15–16. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Skaptsov A. (2019) Interaction model of nanoparticles with surface at their contact. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 15-16 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 539.612
Strony: 2
Zakres stron: 15-16
Główna strona: 15
Strona końcowa: 16
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29172
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi