Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29172
Tytuł: | Interaction model of nanoparticles with surface at their contact |
Inne tytuły: | Модель взаимодействия наночастиц с поверхностью при их контакте |
Authors: | Skaptsov, Andrey Скапцов, Андрей |
Akcesoria: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Cytat: | Skaptsov A. Interaction model of nanoparticles with surface at their contact / Andrey Skaptsov // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 15–16. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Skaptsov A. (2019) Interaction model of nanoparticles with surface at their contact. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 15-16 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 539.612 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 15-16 |
Główna strona: | 15 |
Strona końcowa: | 16 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29172 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Interaction_model_of_nanoparticles_15-16.pdf | 606,86 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Interaction_model_of_nanoparticles_15-16.djvu | 27,72 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Interaction_model_of_nanoparticles_15-16__COVER.png | 417,21 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi