Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29223

Назва: Рн і овп молока в процесі скисання
Інші назви: Ph and milk ord in the breading process
Автори: Покотило, Олег
Радчук, Ольга
Бальковський, Володимир
Pokotylo, Oleg
Radchuk, Olha
Balkovsky, Volodimir
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Покотило О. Рн і овп молока в процесі скисання / Олег Покотило, Ольга Радчук, Володимир Бальковський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 148. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Pokotylo O., Radchuk O., Balkovsky V. (2019) Rn i ovp moloka v protsesi skysannia [Ph and milk ord in the breading process]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 148 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 14
579.8
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 148
Початкова сторінка: 148
Кінцева сторінка: 148
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29223
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial
Перелік літератури: 1. Уровень рН и окислительно-восстановительного потенциала. – Режим доступа : http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial.
2. Г. Рудавська, В. Ромоданова. Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів // Товари і Ринки. – 2014. – № 1. С. 173–179.
3. Ромоданова В. А. Изменение редокс–потенциала молока в процессе его обработки / В. А. Ромоданова, Ю. А. Шурчкова, А. Е. Недбайло // Молочна пром-сть. – 2009. – № 4. – С. 22–23.
References: 1. Uroven rN i okislitelno-vosstanovitelnoho potentsiala, Access mode : http://new-stroitelistvo.ru/okislitelno-vosstanovitelnyiy-potentsial.
2. H. Rudavska, V. Romodanova. Okysniuvalno-vidnovnyi potentsial yak pokaznyk bakterialnoi bezpechnosti molochnykh produktiv, Tovary i Rynky, 2014, No 1. P. 173–179.
3. Romodanova V. A. Izmenenie redoks–potentsiala moloka v protsesse eho obrabotki, V. A. Romodanova, Iu. A. Shurchkova, A. E. Nedbailo, Molochna prom-st, 2009, No 4, P. 22–23.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.