Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126

Назва: Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення
Інші назви: Innovation in the market of yoghurts of functional purpose
Автори: Мотузка, Юлія
Татарова, Дар`я
Motuzka, Iuliia
Tatarova, Daria
Приналежність: Київський національний торговельно-економічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Мотузка Ю. Інновації на ринку йогуртів функціонального призначення / Юлія Мотузка, Дар`я Татарова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 166–167. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Motuzka I., Tatarova D. (2019) Innovatsii na rynku yohurtiv funktsionalnoho pryznachennia [Innovation in the market of yoghurts of functional purpose]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 166-167 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 637.146.344
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 166-167
Початкова сторінка: 166
Кінцева сторінка: 167
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29126
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://www.ukrstat.gov.ua/
http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1
Перелік літератури: 1. Статистична інформація: за даними Державного комітету статистики України [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/
2. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України за станом на 06.08.2019 / Верховна Рада України. Київ: Парлам. вид-во, 2019.
3. Статистична інформація: за даними Національної асоціації молочників України «Укрмолпром» [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1.
4. Донская Г. А. Технология обогащения молочных продуктов натуральными ингредиентами / Г. А. Донская, М. В. Кулик // Переработкамолока. – 2007. – № 5. – С. 42–45
References: 1. Statystychna informatsiia: za danymy Derzhavnoho komitetu statystyky Ukrainy [Electronic resource], Access mode: http://www.ukrstat.gov.ua/
2. Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv: Zakon Ukrainy za stanom na 06.08.2019, Verkhovna Rada Ukrainy. Kyiv: Parlam. vyd-vo, 2019.
3. Statystychna informatsiia: za danymy Natsionalnoi asotsiatsii molochnykiv Ukrainy "Ukrmolprom" [Electronic resource]. Access mode: http://www.ukrmolprom.kiev.ua/ua/analitika/zagalna-informatsiya/eksport-import/391-exp-imp-2014-1.
4. Donskaia H. A. Tekhnolohiia obohashcheniia molochnykh produktov naturalnymi inhredientami, H. A. Donskaia, M. V. Kulik, Pererabotkamoloka, 2007, No 5, P. 42–45
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.