Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160
Назва: | Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод |
Інші назви: | Monitoring of quality of bottled natural mineral waters |
Автори: | Коєва, Христина Слуценко, Дмитро Арабаджи, Михайло Koyeva, Christina Slucenko, Dmytro Arabadji, Mykhailo |
Приналежність: | Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна |
Бібліографічний опис: | Коєва Х. Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод / Христина Коєва, Дмитро Слуценко, Михайло Арабаджи // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 68. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Koyeva C., Slucenko D., Arabadji M. (2019) Monitorynh yakosti fasovanykh mineralnykh pryrodnykh vod [Monitoring of quality of bottled natural mineral waters]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 68 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 543.682 615.327.074 54 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 68 |
Початкова сторінка: | 68 |
Кінцева сторінка: | 68 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Monitoring_of_quality_of_bottled_68.pdf | 286,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Monitoring_of_quality_of_bottled_68.djvu | 17,7 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Koyeva_C-Monitoring_of_quality_of_bottled_68__COVER.png | 454,2 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.