Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160

Назва: Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод
Інші назви: Monitoring of quality of bottled natural mineral waters
Автори: Коєва, Христина
Слуценко, Дмитро
Арабаджи, Михайло
Koyeva, Christina
Slucenko, Dmytro
Arabadji, Mykhailo
Приналежність: Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна
Бібліографічний опис: Коєва Х. Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод / Христина Коєва, Дмитро Слуценко, Михайло Арабаджи // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 68. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Koyeva C., Slucenko D., Arabadji M. (2019) Monitorynh yakosti fasovanykh mineralnykh pryrodnykh vod [Monitoring of quality of bottled natural mineral waters]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 68 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 543.682
615.327.074
54
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 68
Початкова сторінка: 68
Кінцева сторінка: 68
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.