Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29226

Назва: Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиків
Інші назви: The rationales application of probiotics production innovative technologies
Автори: Лясота, Олена
Кухтин, Микола Дмитрович
Lyasota, Olena
Kukhtyn, Mykola
Приналежність: Тернопільський Національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Лясота О. Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиків / Олена Лясота, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 152. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Lyasota O., Kukhtyn M. (2019) Obgruntuvannia zastosuvannia innovatsiinykh tekhnolohii vyrobnytstva probiotykiv [The rationales application of probiotics production innovative technologies]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 152 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 637.136
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 152
Початкова сторінка: 152
Кінцева сторінка: 152
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29226
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Мікробіологія молока і молочних продуктів / О. Бергілевич, В. Касянчук, І. В., Власенко, М. Кухтин // Суми: Університетська книга, 2010. 205 с.
2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus” / Kukhtyn, M., Vichko, О., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk V. //Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. 2016. 7 (6). Р. 1266-1272.
References: 1. Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv, O. Berhilevych, V. Kasianchuk, I. V., Vlasenko, M. Kukhtyn, Sumy: Universytetska knyha, 2010. 205 p.
2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus", Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk V. //Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. 2016. 7 (6). R. 1266-1272.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.