Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29169

Назва: Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива
Інші назви: Scientific explanation of protein concentrates using in the composition of milk-vegetable ice cream
Автори: Михалевич, Артур
Сапіга, Вікторія
Поліщук, Галина
Осьмак, Тетяна
Mykhalevych, Artur
Sapiga, Viktoriia
Polischuk, Galyna
Osmak, Tetiana
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Київ, Україна
Бібліографічний опис: Наукове обгрунтування використання білкових концентратів у складі молочно-овочевого морозива / Артур Михалевич, Вікторія Сапіга, Галина Поліщук, Тетяна Осьмак // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 80–81. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Mykhalevych A., Sapiga V., Polischuk G., Osmak T. (2019) Naukove obhruntuvannia vykorystannia bilkovykh kontsentrativ u skladi molochno-ovochevoho morozyva [Scientific explanation of protein concentrates using in the composition of milk-vegetable ice cream]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 663.674
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 80-81
Початкова сторінка: 80
Кінцева сторінка: 81
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29169
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Бартковський І. І. Технологія морозива / Бартковський І. І., Поліщук Г. Є., Шарахматова Т. Є. – К. : Фенікс, 2010. – 248 с.
2. Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods.
3. . Энциклопедия питания: Т. 5 Биологически активные добавки / Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Павлюк В. А. и др.; ред. Р. Ю. Павлюк. Харьков: Мир Книг, 2017. 406 с.
4. Справочник по производству мороженого / [Оленев Ю. А., Творогова А. А., Казакова Н. В., Соловьева Л. Н.]. – М. : ДеЛи принт, 2004. – 798 с.
References: 1. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva, Bartkovskyi I. I., Polishchuk H. Ye., Sharakhmatova T. Ye, K. : Feniks, 2010, 248 p.
2. Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods.
3. . Entsiklopediia pitaniia: V. 5 Biolohicheski aktivnye dobavki, Pavliuk R. Iu., Poharskaia V. V., Pavliuk V. A. and other; red. R. Iu. Pavliuk. Kharkov: Mir Knih, 2017. 406 p.
4. Spravochnik po proizvodstvu morozhenoho, [Olenev Iu. A., Tvorohova A. A., Kazakova N. V., Soloveva L. N.], M. : DeLi print, 2004, 798 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.