Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219

Назва: Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму
Інші назви: The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes
Автори: Патика, Микола
Патика, Тетяна
Patyka, Mykola
Patyka, Tatyana
Приналежність: Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, Київ
Бібліографічний опис: Патика М. Вплив складу мікробіому кишківника людини на стан серцево-судинної системи та перебіг процесів метаболізму / Микола Патика, Тетяна Патика // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 143–144. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Patyka M., Patyka T. (2019) Vplyv skladu mikrobiomu kyshkivnyka liudyny na stan sertsevo-sudynnoi systemy ta perebih protsesiv metabolizmu [The influence of microbiomic composition of the human intestine on the state of the cardiovascular system and the process of metabolism processes]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 143-144 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 663.12/14
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 143-144
Початкова сторінка: 143
Кінцева сторінка: 144
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29219
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.