Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29127

Назва: Нові підходи в технології очищення води за допомогою фератів(vi) лужних металів
Інші назви: New approaches in water treatment technology using ferrates(vi) alkaline metals
Автори: Головко, Дмитро
Гончарова, Ірина
Шевченко, Людмила
Барашовець, Ярослав
Golovko, Dmitriy
Goncharova, Irina
Shevchenko, Ludmila
Barashovets, Yaroslav
Приналежність: Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпро, Україна
Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ, Україна
Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, м. Дніпро, Україна
ТОВ «Системи чистої води», «Clean Water Systems» LTD, м. Київ, Україна
Бібліографічний опис: Нові підходи в технології очищення води за допомогою фератів(vi) лужних металів / Дмитро Головко, Ірина Гончарова, Людмила Шевченко, Ярослав Барашовець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 26. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Golovko D., Goncharova I., Shevchenko L., Barashovets Y. (2019) Novi pidkhody v tekhnolohii ochyshchennia vody za dopomohoiu ferativ(vi) luzhnykh metaliv [New approaches in water treatment technology using ferrates(vi) alkaline metals]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 26 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 628.161
546.726
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 26
Початкова сторінка: 26
Кінцева сторінка: 26
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29127
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References: 1. Sharma V. K., Zboril R., Varma R. S. Ferrates: greener oxidants with multimodal action in water treatment technologies. Acc. Chem. Res. 2015. Vol. 48. No 2. PP. 182–191.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.