Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207

Назва: Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів
Інші назви: Aspects of biotechnology in the development of new functional food products
Автори: Гамада, Віра
Хропот, Оксана
Крвавич, Анна
Конечна, Роксолана
Новіков, Володимир
Hamada, Vira
Khropot, Oksana
Krvavych, Anna
Konechna, Roksolana
Novikov, Volodymyr
Приналежність: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Бібліографічний опис: Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів / Віра Гамада, Оксана Хропот, Анна Крвавич, Роксолана Конечна, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 125–127. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Hamada V., Khropot O., Krvavych A., Konechna R., Novikov V. (2019) Aspekty biotekhnolohii u rozrobtsi novykh funktsionalnykh kharchovykh produktiv [Aspects of biotechnology in the development of new functional food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 125-127 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 665.9
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 125-127
Початкова сторінка: 125
Кінцева сторінка: 127
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.