Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207

Título: Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів
Outros títulos: Aspects of biotechnology in the development of new functional food products
Autor: Гамада, Віра
Хропот, Оксана
Крвавич, Анна
Конечна, Роксолана
Новіков, Володимир
Hamada, Vira
Khropot, Oksana
Krvavych, Anna
Konechna, Roksolana
Novikov, Volodymyr
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Аспекти біотехнології у розробці нових функціональних харчових продуктів / Віра Гамада, Оксана Хропот, Анна Крвавич, Роксолана Конечна, Володимир Новіков // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 125–127. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Hamada V., Khropot O., Krvavych A., Konechna R., Novikov V. (2019) Aspekty biotekhnolohii u rozrobtsi novykh funktsionalnykh kharchovykh produktiv [Aspects of biotechnology in the development of new functional food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 125-127 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 10-Out-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 665.9
Number of pages: 3
Page range: 125-127
Start page: 125
End page: 127
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29207
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.