Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123
Назва: | Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами |
Інші назви: | Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution |
Автори: | Демченко, Павло Козлов, Костянтин Демченко, Віолетта Demchenko, Pavlo Kozlov, Kostiantyn Demchenko, Violetta |
Приналежність: | Науково виробниче підприємство «Технологіка», Україна Державна установа «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва Національної академії медичних наук України», Україна |
Бібліографічний опис: | Демченко П. Пектин як дієтична добавка та адаптоген для зменшення ризику негативного впливу на організм забруднення довкілля важкими металами / Павло Демченко, Костянтин Козлов, Віолетта Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 162. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Demchenko P., Kozlov K., Demchenko V. (2019) Pektyn yak diietychna dobavka ta adaptohen dlia zmenshennia ryzyku nehatyvnoho vplyvu na orhanizm zabrudnennia dovkillia vazhkymy metalamy [Pectin as food additive and adaptogen to reduce the risk of adverse effects on the body of heavy metals environmental pollution]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 162 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 614.3 632.95 543.6 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 162 |
Початкова сторінка: | 162 |
Кінцева сторінка: | 162 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29123 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.pdf | 402,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162.djvu | 19,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Demchenko_P-Pectin_as_food_additive_and_162__COVER.png | 466,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.