Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225

Назва: Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції
Інші назви: The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions
Автори: Худий, Олексій
Марченко, Михайло
Худа, Лідія
Khudyi, Oleksii
Marchenko, Mykhailo
Khuda, Lidiia
Приналежність: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Бібліографічний опис: Худий О. Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції / Олексій Худий, Михайло Марченко, Лідія Худа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 150–151. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Khudyi O., Marchenko M., Khuda L. (2019) Vmist astaksantynu ta polinenasychenykh zhyrnykh kyslot u krylovii olii za riznykh umov ekstraktsii [The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 150-151 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 150-151
Початкова сторінка: 150
Кінцева сторінка: 151
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.