Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225

Título : Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції
Otros títulos : The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions
Autor : Худий, Олексій
Марченко, Михайло
Худа, Лідія
Khudyi, Oleksii
Marchenko, Mykhailo
Khuda, Lidiia
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Худий О. Вміст астаксантину та поліненасичених жирних кислот у крильовій олії за різних умов екстракції / Олексій Худий, Михайло Марченко, Лідія Худа // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 150–151. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Khudyi O., Marchenko M., Khuda L. (2019) Vmist astaksantynu ta polinenasychenykh zhyrnykh kyslot u krylovii olii za riznykh umov ekstraktsii [The content of astaxanthin and polyunsaturated fatty acids in krill oil under different extraction conditions]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 150-151 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Fecha de publicación : 10-oct-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
Number of pages: 2
Page range: 150-151
Start page: 150
End page: 151
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29225
ISBN : 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.