Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213
| Назва: | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення |
| Інші назви: | Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition |
| Автори: | Борсолюк, Лариса Войцехівська, Любов Вербицький, Сергій Шелкова, Тетяна Borsoliuk, Larysa Voitsekhivska, Liubov Verbytskyi, Sergii Shelkova, Tetiana |
| Приналежність: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, м. Київ, Україна |
| Бібліографічний опис: | Оцінювання органолептичних характеристик м’ясних паштетів функціонального призначення / Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Сергій Вербицький, Тетяна Шелкова // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 137–138. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description: | Borsoliuk L., Voitsekhivska L., Verbytskyi S., Shelkova T. (2019) Otsiniuvannia orhanoleptychnykh kharakterystyk miasnykh pashtetiv funktsionalnoho pryznachennia [Evaluation of sensorial characteristics of meat pates for functional nutrition]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 137-138 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 10-жов-2019 |
| Дата внесення: | 15-лис-2019 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| УДК: | 637.52 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 137-138 |
| Початкова сторінка: | 137 |
| Кінцева сторінка: | 138 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29213 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.pdf | 591,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138.djvu | 59,74 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Borsoliuk_L-Evaluation_of_sensorial_137-138__COVER.png | 407,48 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.