Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197
Назва: | Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини |
Інші назви: | Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials |
Автори: | Дацько, Світлана Нагорний, Олександр Datsko, Svitlana Nahornyy, Oleksandr |
Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Бібліографічний опис: | Дацько С. Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини / Світлана Дацько, Олександр Нагорний // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 114–115. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Datsko S., Nahornyy O. (2019) Rozrobka ta vprovadzhennia tekhnolohii strukturovanykh zamorozhenykh napivfabrykativ iz molochnoi syrovyny [Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 637.133.1.002.62 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 114-115 |
Початкова сторінка: | 114 |
Кінцева сторінка: | 115 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.pdf | 651,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115.djvu | 30,19 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Datsko_S-Development_and_implementation_114-115__COVER.png | 456,88 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.