Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197

Назва: Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини
Інші назви: Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials
Автори: Дацько, Світлана
Нагорний, Олександр
Datsko, Svitlana
Nahornyy, Oleksandr
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Бібліографічний опис: Дацько С. Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировини / Світлана Дацько, Олександр Нагорний // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 114–115. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Datsko S., Nahornyy O. (2019) Rozrobka ta vprovadzhennia tekhnolohii strukturovanykh zamorozhenykh napivfabrykativ iz molochnoi syrovyny [Development and implementation of technology of structured frozen semi-finished products from dairy raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 637.133.1.002.62
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 114-115
Початкова сторінка: 114
Кінцева сторінка: 115
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29197
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.