Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29131

Назва: The role of audit of information systems in securing food quality
Інші назви: Роль аудита информационных систем в обеспечении качества пищевых продуктов
Автори: Kozlova, Elena
Bantsevich, Yauhen
Козлова, Елена
Банцевич, Евгений
Приналежність: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Бібліографічний опис: Kozlova E. The role of audit of information systems in securing food quality / Elena Kozlova, Yauhen Bantsevich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 27. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Kozlova E., Bantsevich Y. (2019) The role of audit of information systems in securing food quality. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 27 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 27
Початкова сторінка: 27
Кінцева сторінка: 27
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29131
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.