Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215

Назва: Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини
Інші назви: Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials
Автори: Косоголова, Людмила
Гаркава, Катерина
Яблонська, Катерина
Kosogolova, Lyudmula
Garkava, Kateryna
Yablonska, Kateryna
Приналежність: Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна
Бібліографічний опис: Косоголова Л. Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини / Людмила Косоголова, Катерина Гаркава, Катерина Яблонська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 140. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Kosogolova L., Garkava K., Yablonska K. (2019) Rozrobka fermentovanoho napoiu fuktsionalnoho pryznachennia na osnovi roslynnoi syrovyny [Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 140 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 140
Початкова сторінка: 140
Кінцева сторінка: 140
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.