Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorМарценюк, Василь
dc.contributor.authorСверстюк, Андрій Степанович
dc.contributor.authorДзядевич, Сергій
dc.contributor.authorПаничев, Володимир
dc.contributor.authorКлимук, Наталія
dc.contributor.authorКравець, Наталія
dc.contributor.authorMartseniuk, Vasyl
dc.contributor.authorSverstiuk, Andrii
dc.contributor.authorDzyadevych, Sergiy
dc.contributor.authorPanychev, Volodymyr
dc.contributor.authorKlymuk, Nataliia
dc.contributor.authorKravet, Nataliia
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:50Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:50Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationДослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування / Василь Марценюк, Андрій Сверстюк, Сергій Дзядевич, Володимир Паничев, Наталія Климук, Наталія Кравець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 21–23. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205-
dc.format.extent21-23
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleДослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування
dc.title.alternativeInvestigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc602.1
dc.subject.udc519.85
dc.subject.udc53.082.9
dc.subject.udc616-07
dc.relation.referencesen1. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Study of classification of immunosensors from viewpoint of medical tasks, Medical informatics and engineering, 1, 13-19.
dc.relation.referencesen2. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Stability, bifurcation and transition to chaos in a model of immunosensor based on lattice differential equations with delay, Electronic Journal of Qualitative Theory of Differential Equations, 2018 (27), р. 1–31.
dc.relation.referencesen3. Foryś U. (2002) Marchuk’s model of immune system dynamics with application to tumour growth. Journal of Theoretical Medicine, 1 (4), 85–93.
dc.identifier.citationenMartseniuk V., Sverstiuk A., Dzyadevych S., Panychev V., Klymuk N., Kravet N. (2019) Doslidzhennia neperervnoi dynamiky kiberfizychnoi systemy dlia kontroliu yakosti produktiv kharchuvannia [Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 21-23 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУніверситет в Бєльско-Бялій, Польща
dc.contributor.affiliationТернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, Україна
dc.contributor.affiliationІнститут молекулярної біології і генетики НАН України
dc.contributor.affiliationДержавна установа «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України»
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage21
dc.citation.epage23
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi