Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Марценюк, Василь | |
dc.contributor.author | Сверстюк, Андрій Степанович | |
dc.contributor.author | Дзядевич, Сергій | |
dc.contributor.author | Паничев, Володимир | |
dc.contributor.author | Климук, Наталія | |
dc.contributor.author | Кравець, Наталія | |
dc.contributor.author | Martseniuk, Vasyl | |
dc.contributor.author | Sverstiuk, Andrii | |
dc.contributor.author | Dzyadevych, Sergiy | |
dc.contributor.author | Panychev, Volodymyr | |
dc.contributor.author | Klymuk, Nataliia | |
dc.contributor.author | Kravet, Nataliia | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування / Василь Марценюк, Андрій Сверстюк, Сергій Дзядевич, Володимир Паничев, Наталія Климук, Наталія Кравець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 21–23. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29205 | - |
dc.format.extent | 21-23 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Дослідження неперервної динаміки кіберфізичної системи для контролю якості продуктів харчування | |
dc.title.alternative | Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 602.1 | |
dc.subject.udc | 519.85 | |
dc.subject.udc | 53.082.9 | |
dc.subject.udc | 616-07 | |
dc.relation.referencesen | 1. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Study of classification of immunosensors from viewpoint of medical tasks, Medical informatics and engineering, 1, 13-19. | |
dc.relation.referencesen | 2. Martsenyuk V. P., Klos-Witkowska A., Sverstiuk A. S. (2018) Stability, bifurcation and transition to chaos in a model of immunosensor based on lattice differential equations with delay, Electronic Journal of Qualitative Theory of Differential Equations, 2018 (27), р. 1–31. | |
dc.relation.referencesen | 3. Foryś U. (2002) Marchuk’s model of immune system dynamics with application to tumour growth. Journal of Theoretical Medicine, 1 (4), 85–93. | |
dc.identifier.citationen | Martseniuk V., Sverstiuk A., Dzyadevych S., Panychev V., Klymuk N., Kravet N. (2019) Doslidzhennia neperervnoi dynamiky kiberfizychnoi systemy dlia kontroliu yakosti produktiv kharchuvannia [Investigation of continuous dynamics of the cyber-physical system for control of the quality of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 21-23 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Університет в Бєльско-Бялій, Польща | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Інститут молекулярної біології і генетики НАН України | |
dc.contributor.affiliation | Державна установа «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 21 | |
dc.citation.epage | 23 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Investigation_of_continuous_21-23.pdf | 894,77 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Investigation_of_continuous_21-23.djvu | 44,1 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Investigation_of_continuous_21-23__COVER.png | 358,54 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi