Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120
Назва: | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації |
Інші назви: | Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration |
Автори: | Киричок, Олександра Гайда, Анастасія Киричок, Микола Пігуляк, Юлія Романець, Любов Kyrychok, Oleksandra Gayda, Anastasiya Kyrychok, Mykola Pigulyak, Yuliya Romanets, Lyubov |
Приналежність: | Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна |
Бібліографічний опис: | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації / Олександра Киричок, Анастасія Гайда, Микола Киричок, Юлія Пігуляк, Любов Романець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 157–158. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Kyrychok O., Gayda A., Kyrychok M., Pigulyak Y., Romanets L. (2019) Zminy adaptatsiinykh ta readaptatsiinykh protsesiv orhanizmu molodykh tvaryn v umovakh dehidratatsii [Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 157-158 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 615 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 157-158 |
Початкова сторінка: | 157 |
Кінцева сторінка: | 158 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.djvu | 23,46 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158__COVER.png | 404,79 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.