このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120
タイトル: | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації |
その他のタイトル: | Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration |
著者: | Киричок, Олександра Гайда, Анастасія Киричок, Микола Пігуляк, Юлія Романець, Любов Kyrychok, Oleksandra Gayda, Anastasiya Kyrychok, Mykola Pigulyak, Yuliya Romanets, Lyubov |
Affiliation: | Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації / Олександра Киричок, Анастасія Гайда, Микола Киричок, Юлія Пігуляк, Любов Романець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 157–158. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Kyrychok O., Gayda A., Kyrychok M., Pigulyak Y., Romanets L. (2019) Zminy adaptatsiinykh ta readaptatsiinykh protsesiv orhanizmu molodykh tvaryn v umovakh dehidratatsii [Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 157-158 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 10-10月-2019 |
Date of entry: | 15-11月-2019 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 615 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 157-158 |
Start page: | 157 |
End page: | 158 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.djvu | 23,46 kB | DjVu | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158__COVER.png | 404,79 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。