Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120

Název: Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації
Další názvy: Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration
Autoři: Киричок, Олександра
Гайда, Анастасія
Киричок, Микола
Пігуляк, Юлія
Романець, Любов
Kyrychok, Oleksandra
Gayda, Anastasiya
Kyrychok, Mykola
Pigulyak, Yuliya
Romanets, Lyubov
Affiliation: Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації / Олександра Киричок, Анастасія Гайда, Микола Киричок, Юлія Пігуляк, Любов Романець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 157–158. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Kyrychok O., Gayda A., Kyrychok M., Pigulyak Y., Romanets L. (2019) Zminy adaptatsiinykh ta readaptatsiinykh protsesiv orhanizmu molodykh tvaryn v umovakh dehidratatsii [Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 157-158 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 10-říj-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615
Number of pages: 2
Page range: 157-158
Start page: 157
End page: 158
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.