Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Киричок, Олександра | |
| dc.contributor.author | Гайда, Анастасія | |
| dc.contributor.author | Киричок, Микола | |
| dc.contributor.author | Пігуляк, Юлія | |
| dc.contributor.author | Романець, Любов | |
| dc.contributor.author | Kyrychok, Oleksandra | |
| dc.contributor.author | Gayda, Anastasiya | |
| dc.contributor.author | Kyrychok, Mykola | |
| dc.contributor.author | Pigulyak, Yuliya | |
| dc.contributor.author | Romanets, Lyubov | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:35Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:35Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації / Олександра Киричок, Анастасія Гайда, Микола Киричок, Юлія Пігуляк, Любов Романець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 157–158. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120 | - |
| dc.format.extent | 157-158 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації | |
| dc.title.alternative | Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 615 | |
| dc.identifier.citationen | Kyrychok O., Gayda A., Kyrychok M., Pigulyak Y., Romanets L. (2019) Zminy adaptatsiinykh ta readaptatsiinykh protsesiv orhanizmu molodykh tvaryn v umovakh dehidratatsii [Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 157-158 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 157 | |
| dc.citation.epage | 158 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.djvu | 23,46 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158__COVER.png | 404,79 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.