Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120
| Tytuł: | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації |
| Inne tytuły: | Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration |
| Authors: | Киричок, Олександра Гайда, Анастасія Киричок, Микола Пігуляк, Юлія Романець, Любов Kyrychok, Oleksandra Gayda, Anastasiya Kyrychok, Mykola Pigulyak, Yuliya Romanets, Lyubov |
| Affiliation: | Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Зміни адаптаційних та реадаптаційних процесів організму молодих тварин в умовах дегідратації / Олександра Киричок, Анастасія Гайда, Микола Киричок, Юлія Пігуляк, Любов Романець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 157–158. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Kyrychok O., Gayda A., Kyrychok M., Pigulyak Y., Romanets L. (2019) Zminy adaptatsiinykh ta readaptatsiinykh protsesiv orhanizmu molodykh tvaryn v umovakh dehidratatsii [Changes in the adaptation and readaptation processes of young animal organism in the conditions of dehydration]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 157-158 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 10-paź-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 615 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 157-158 |
| Główna strona: | 157 |
| Strona końcowa: | 158 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29120 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.pdf | 564,58 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158.djvu | 23,46 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Kyrychok_O-Changes_in_the_adaptation_157-158__COVER.png | 404,79 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi