Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206
Назва: | Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris |
Інші назви: | Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris |
Автори: | Грубінко, Василь Боднар, Оксана Grubinko, Vasil Bodnar, Oksana |
Приналежність: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Україна |
Бібліографічний опис: | Грубінко В. Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris / Василь Грубінко, Оксана Боднар // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 124–125. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Grubinko V., Bodnar O. (2019) Rehuliatsiia vmistu lipidiv u vodorosti Chlorella vulgaris [Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 124-125 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 577.121 591.525 577.118 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 124-125 |
Початкова сторінка: | 124 |
Кінцева сторінка: | 125 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.pdf | 680,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.djvu | 26,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125__COVER.png | 443,25 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.