Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206
Заглавие: | Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris |
Други Заглавия: | Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris |
Автори: | Грубінко, Василь Боднар, Оксана Grubinko, Vasil Bodnar, Oksana |
Affiliation: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Грубінко В. Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris / Василь Грубінко, Оксана Боднар // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 124–125. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Grubinko V., Bodnar O. (2019) Rehuliatsiia vmistu lipidiv u vodorosti Chlorella vulgaris [Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 124-125 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 10-Окт-2019 |
Date of entry: | 15-Ное-2019 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 577.121 591.525 577.118 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 124-125 |
Start page: | 124 |
End page: | 125 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.pdf | 680,48 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.djvu | 26,77 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125__COVER.png | 443,25 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.