Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206

ชื่อเรื่อง: Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris
ผู้แต่ง: Грубінко, Василь
Боднар, Оксана
Grubinko, Vasil
Bodnar, Oksana
Affiliation: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Грубінко В. Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris / Василь Грубінко, Оксана Боднар // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 124–125. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Grubinko V., Bodnar O. (2019) Rehuliatsiia vmistu lipidiv u vodorosti Chlorella vulgaris [Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 124-125 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 577.121
591.525
577.118
Number of pages: 2
Page range: 124-125
Start page: 124
End page: 125
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.pdf680,48 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.djvu26,77 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125__COVER.png443,25 kBimage/pngVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.