Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206
| Título: | Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris |
| Outros títulos: | Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris |
| Autor: | Грубінко, Василь Боднар, Оксана Grubinko, Vasil Bodnar, Oksana |
| Affiliation: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Грубінко В. Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris / Василь Грубінко, Оксана Боднар // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 124–125. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Grubinko V., Bodnar O. (2019) Rehuliatsiia vmistu lipidiv u vodorosti Chlorella vulgaris [Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 124-125 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 10-Out-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Editora: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 577.121 591.525 577.118 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 124-125 |
| Start page: | 124 |
| End page: | 125 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece nas colecções: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.pdf | 680,48 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.djvu | 26,77 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125__COVER.png | 443,25 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.